SHAPE Programmet -  8 veckor start v33.

Har du som mål att forma din kropp? Det kan vara att tex. få bättre kondition, agilitet, tona musklerna, få bort ryggvärk eller öka din prestation i en annan sport osv. då kan detta att passa dig.
Genom ett 8 veckorsprogram med Personlig Tränare i liten sluten grupp (max 8 personer/grupp, förutom 18:00 som har max10 under vår och höst) ) tränar du 2 gånger i veckan i vårt gym samtliga pass. När du deltar i Shape programmet är gymmet stängt så endast träningsgruppen finns i lokalen tillsammans med personliga tränaren. Träningen sker i stationsformat med kondition och mycket core muskelträning.
Vi ökar intensiteten per vecka och har kul samtidigt som vi jobbar med att forma kroppen.  Vi tränar både utomhus och inomhus.
Nästa omgång startar v33. Du kan boka din plats redan nu här.
Gruppträning måndag-torsdag. Minst 3 inbokade personer krävs för att en grupptid kommer att köras.
Grupp 2: 17:00

Grupp 3: 18:00
Grupp 4: 19:00
8 veckor, 1995kr inkl moms per person
Välj de två dagar du önskar, och den tid som passar bäst som dina anmälstider.

Instruktionen görs mestadels på (sve)engelska men det går bra att prata svenska tillbaka.

Har du några frågor eller vill anmäla dig, använd formuläret, skriv till pt@derush.se eller kontakta oss genom facebook (länk ovan).
Har du friskvårdsbidag tillgängligt från ditt jobb fixar vi kvitto till dig.

Referenser

"Jag har fått en riktig boost av träningen... trodde att jag blivit en riktigt svagis pga min ryggsmärta men insåg att jag kan träna och har krafter kvar. Missade tyvärr några tillfällen för jag var krasslig men har fått med mig mycket positivt med bra coaching och gott gäng! Nu väntar förmodligen en operation i ryggen men jag kommer att forstätta träna på något sätt. Tack och kram", Pernilla Shape jan-mar 2020

"Vi gick från soffliggare till att numera träna regelbundet efter två omgångar med Shape. Tror att de flesta behöver vägledning och någon som "peppar" om det skall ge resultat när man går på gym", Ulrika och Hans-Eric Lerbäcka  Shape okt-dec 2019 och jan-mar 2020.