Simundervisning

Privatanordnad simundervisning med 25+ år erfaren simlärare och instruktrör som även utbildat i hur man lär ut simning.

Vi tränar i vårt eget Swimspa 4,5x2,3m med 1,10m djup - utomhus. "döm inte boken från omslaget" Denna lilla bassäng kan verkligen testa och bygga upp din simkunskap!
Under sommaren 2020 kom över 80 barn till vår intensivsimskola, en del så nöjda att de bokade om sig antingen privat eller i en ny grupp.

Utbud
Tider: vardagar efter 16.30 och helgdagar efter 11:00

Vattenvana
Barn, privat - 5ggr á 30min, 1500kr
Vuxen, privat - 5ggr á 45min, 2000kr
Grupp, max 4 pers - 5ggr á 60min, 1000kr/pers
Simsätt
Crawl, bröst-, ryggsim. Barn privat - 5ggr á 30min, 1500kr
Crawl, bröst-, rygg- eller fjärilsim. Vuxen privat - 45min, 500kr/lektion
Crawl, bröst-, rygg- eller fjärilsim. Vuxen par/grupp max 4 - 3ggr á 60min, 1500kr/pers
Egen bokning av Swimspa - 30min
Första gången ingår genomgång av kontrollpanel och samtliga 5 jets och inkl massage spa.
5ggr klippkort - 500kr
10ggr klippkort - 1000kr
Vattengymnastik - kommer snart
10ggr á 45min, max 4 pers - 1500kr/pers
Teambuilding konstsimsteam
En otroligt kul teambuilding event är att jobba tillsammans som ett team genom konstsimstema.
Kontakta oss för pris.
Om vår instruktör
Christine har en lång bakgrund inom simning och kommer från en simmarfamilj där pappan var landslagstränare för Svenska simlandslaget under 70-talet och var med som ledare i bla OS Montreal.

Under 80-talet bytte Christine från simning till konstsim och blev snabbt en medlem i svenska landslaget och tävlade nationellt i solo, par och lag med ett antal guld medaljer från USM och SM i par och lag och tävlade internationellt i lag bla EM i Wien 1995.
I slutet av 90-talet flyttade Christine till England och tränade med City of Cambridge Swimming Club och jobbade med simundervisning enligt Amateur Swimming Association och hade under några år hand om en simanläggning för skolsimundervisning, vuxensim, minoritetssimundervisning och privatundervisning på heltid innan hon bytte industri.
När familjen flyttade till västkusten 2009, hamnade Christine som simskoleansvarig i Varberg Sim under något år och sedan blev hon en av de som satte igång utvecklingen av FalkenbergsSims simskola och sedan utbildare. Antalet barn och vuxna som har lärt sig simma genom Christine har tappats räkning på sedan lång tid tillbaka men det är 1000-tals barn och vuxna.
Christine är utbildad genom SLS som 16åring inkl 18åring från början och senare Svenska Simförbundet. Med över 25 år inom simundervisning får du en instruktör med lång erfarenhet. 
Tanken har grott i över ett år nu och efter en liten paus och ny inspiration av nya tekniker är det dags att köra igång igen men med DeRush.
"Att inspirera andra att älska vatten lika mycket och att kunna hjälpa till att sätta grunden till det är fantastiskt.", Christine