SHAPE Programmet

Har du som mål att forma din kropp? Det kan vara att tex. få bättre kondition, agilitet, tona musklerna, få bort ryggvärk eller öka din prestation i en annan sport osv. då kan detta att passa dig.
Genom ett 8 veckors program med Personlig Tränare i liten sluten grupp (max 6 personer/grupp) tränar du 2 gånger i veckan (totalt 16 pass) i vårt gym. När du deltar i Shape programmet är gymmet stängt så endast Shape gruppen finns i lokalen tillsammans med personliga tränaren. Träningen sker i stationsformat med kondition och mycket core muskel träning.
Vi ökar intensiteten per vecka och har kul samtidigt som vi jobbar med att forma kroppen.  
Vi tränar både utomhus och inomhus. Startdatumet kan komma att ändras på grund av det virus som går och vi följer de riktlinjer som anges.
Nästa omgång startar 14 april.  Har du friskvårdsbidag tillgängligt från ditt jobb fixar vi kvitto till dig. På grund av att vi är en liten lokal kan vi inte erbjuda prov träning.
Du kan boka din plats redan nu här (skriv i ämnet Shape och i meddelandet vad du vill ha hjälp med). 

April-Juni
Grupp 1: 11:00
Grupp 2: 17:00
Grupp 3: 18:00
Grupp 4: 19:00

1995kr inkl moms per person
Instruktionen görs mestadels på (sve)engelska men det går bra att prata svenska tillbaka.
Har du några frågor eller vill anmäla dig, använd formuläret, skriv till pt@derush.se eller kontakta oss genom facebook (länk ovan).