SHAPE Programmet

Har du som mål att forma din kropp? Det kan vara att tex. få bättre kondition, agilitet, tona musklerna, få bort ryggvärk eller öka din prestation i en annan sport osv. då kan detta att passa dig.
På grund av Covid-19 har vi just nu ändrat storleken på våra grupper så det är 4 pers/grupp. Detta så att vi kan hålla bra distans och kunna träna säkert. Vi flyttar även många övningar utomhus plus plockar bort 18:00 tiden så att vi hinner desinfektera ordentligt. Fönster och dörr hålls också öppna.
Genom ett 8 veckors program med Personlig Tränare i liten sluten grupp (max 6 personer/grupp) tränar du 2 gånger i veckan (totalt 16 pass) i vårt gym. När du deltar i Shape programmet är gymmet stängt så endast Shape gruppen finns i lokalen tillsammans med personliga tränaren. Träningen sker i stationsformat med kondition och mycket core muskel träning.

Vi ökar intensiteten per vecka och har kul samtidigt som vi jobbar med att forma kroppen.  
Vi tränar både utomhus och inomhus. Startdatumet kan komma att ändras på grund av det virus som går och vi följer de riktlinjer som anges.
Nästa omgång startar 21 april.  Har du friskvårdsbidag tillgängligt från ditt jobb fixar vi kvitto till dig. På grund av att vi är en liten lokal kan vi inte erbjuda prov träning.
Du kan boka din plats redan nu här (skriv i ämnet Shape och i meddelandet vad du vill ha hjälp med). 

Tider April-Juni
Grupp 1: 11:00
Grupp 2: 17:00
Grupp 4: 19:00

1995kr inkl moms per person
Instruktionen görs mestadels på (sve)engelska men det går bra att prata svenska tillbaka.
Har du några frågor eller vill anmäla dig, använd formuläret, skriv till pt@derush.se eller kontakta oss genom facebook (länk ovan).

Referenser

"Jag har fått en riktig boost av träningen... trodde att jag blivit en riktigt svagis pga min ryggsmärta men insåg att jag kan träna och har krafter kvar. Missade tyvärr några tillfällen för jag var krasslig men har fått med mig mycket positivt med bra coaching och gott gäng! Nu väntar förmodligen en operation i ryggen men jag kommer att forstätta träna på något sätt. Tack och kram", Pernilla Shape jan-mar 2020

"Vi gick från soffliggare till att numera träna regelbundet efter två omgångar med Shape. Tror att de flesta behöver vägledning och någon som "peppar" om det skall ge resultat när man går på gym", Ulrika och Hans-Eric Lerbäcka  Shape okt-dec 2019 och jan-mar 2020.