Sommarträningsklippkort

Vi vet att männsikor mår bättre när de rör på sig.  Vi har under en längre period erbjudit klippkort för våra tidigare kunder och nu under pågående pandemi öppnar vi upp för er som inte tränat hos oss förut.
Du kan med ett köpt klippkort med 10st pass á 45min boka egen träningstid i vår lokal genom vårt bokningssystem https://fb.com/book/derushpt Pris: 500kr för 10ggr. Är du ny ingår genomgång av vårt träningsmaterial.

Hur fungerar det?

Med klippkortet kan du fortsätta träna säkert, helt enligt de rekommendationer som FHM ger oss.  Du kan börja boka redan första dagen du investerat i ett klippkort. Du behöver inte besöka oss för att köpa ett klippkort. Betalning gör du enkelt genom Swish 123 5369 236 med namn på den som kommer använda kortet i meddelandet. Sedan kan du börja boka upp dina tider  https://fb.com/book/derushpt 

Önskar du tider utanför de tider som ligger i bokningssystemet är det bara att höra av sig till oss så låser vi upp tiden.  

Kortet är personligt och är giltigt i 3 månader från köp, ett klippkort per person som tränar. Missbrukas klippkortet på något sätt så kan vi neka tillgång till gymmet.

Läs gärna våra villkor i fotnoten om våra gymregler vid egen träning.