FIT Programmet

Har du som mål att minska i storlek eller förbättra din fysik är detta något för dig. 
Genom ett 8 veckors program med Personlig Tränare i en liten grupp (max 6 personer/grupp) tränar du 3 gånger i veckan (totalt 24 pass) i vårt gym och får också hemuppgiftsträning.
Träningen är en typ av metabolisk cirkelträning för att hjälpa dig att komma i form och öka din förbränning. När du deltar i fit programmet är gymmet stängt så endast fit gruppen finns i lokalen tillsammans med personliga tränaren.  Vi tränar både utomhus och inomhus. Startdatumet kan komma att ändras på grund av viruset som går och vi följer de riktlinjer som anges.
Vi ökar intensiteten per vecka och har kul samtidigt som vi jobbar att öka förbränningen i kroppen. Kostrådgivning med kostanalys ingår i programmet men fokus är träningen.

Nästa grupper kör igång 15 april. Du kan boka din plats redan nu här. Har du friskvårdsbidag tillgängligt från ditt jobb fixar vi kvitto till dig vid efterfrågan. Då vi är en liten lokal kan vi inte erbjuda provträning.

Grupp tide april-juni:
Grupp 1: 11:00
Grupp 2: 17:00
Grupp 3: 18:00
Grupp 4: 19:00
Upplägg:
Mån-, ons- och fredag Fit grupp-pass med PT. Du väljer sedan vilka dagar som du kör hemuppgifterna på.

Ord. pris 2995 inkl. moms.

Instruktionen görs mestadels på (sve)engelska men det går bra att prata svenska tillbaka och kostrådgivningen hålls på svenska. Har du några frågor eller vill anmäla dig, använd formuläret, skriv till pt@derush.se eller kontakta oss genom facebook.

Notera att viktnedgång är individuellt, beroende på din utgångsvikt och hur du agerar på träningen, hemuppgifter och kostråd. Vi ser att de som följer rekommendationerna som ges ser en minsking av midjemått på 5-12cm med eller utan viktnedgång. Du förväntas inte ha några redskap hemma för hemträningsuppgifterna. 
I mån av plats går det att byta tid och dag om man skulle få förhinder. Fredagar försöker vi tidigarelägga kvällsgrupperna då många vill hem till sitt fredagsmys.
När man deltar i Fit får man ett lösenord för att ta del av kostråd, som finns under den röda knappen "Kostråd" och hur man kan förbättra sin kost.

Referenser

”Hörde mycket gott om DeRush av en kollega. När det var dags för ny omgång hoppade jag på. Ett av de bästa besluten i mitt liv visade det sig! Tappat 9 kg och minskat 21 cm totalt över midja, byst och ända efter 8 v på Fit programmet. Med träning i kombination med bra diet känner jag mig mycket piggare och gladare. Mitt ryggont är borta och att ta sig ner på golvet för att leka med barnbarnen är numer en barnlek. Darrens sätt att pusha mig har fått mig att inse att jag kan klara mycket mer än jag tror! Nu är det härifrån och framåt som gäller och det känns helt underbart att ha fått tillbaka motivationen och min tro på mig själv! Tack Darren & Christine för det!! Jag kan verkligen rekommendera Fit programmet för de som precis som jag behöver en spark i rätt riktning och bra stöttning under resans gång!”, Camilla Lydemar. Deltagare i Fit april-juni, 2018.
"När jag kom till DeRush hade jag stannat av i min viktnedgång efter graviditet, hade ont i ryggen och trivdes inte alls i min kropp. Nu efter 8 veckors Fit-program har jag gått ner 7kg, minskat flera cm i omkrets, värk i rygg och nacke är borta och jag känner mig stark och så mycket piggare och gladare.
Darren är en fantastisk PT med mycket humor och får en att kämpa det där lilla extra. Det är ett perfekt program att gå när man behöver få in träning i sina rutiner. Jag kommer definitivt att fortsätta träna på DeRush!", Lina Larsdotter. Deltagare i Fit april-juni, 2018.