FIT Programmet

På grund av Covid-19 har vi just nu flyttat ut många övningar och har fönster och dörr öppna. Passet är något kortare än normalt så vi hinner desinfektera material mellan passen.
Har du som mål att minska i storlek eller förbättra din fysik är detta något för dig. 

Genom ett 8 veckors program med Personlig Tränare i en liten grupp (max 6 personer/grupp) tränar du 3 gånger i veckan (totalt 24 pass) i vårt gym och får också hemuppgiftsträning.
Träningen är en typ av metabolisk cirkelträning för att hjälpa dig att komma i form och öka din förbränning. När du deltar i fit programmet tränar endast gruppen  i lokalen tillsammans med personliga tränaren.  Vi tränar både utomhus och inomhus. 
Vi ökar intensiteten per vecka och har kul samtidigt som vi jobbar att öka förbränningen i kroppen.
Kostrådgivning med kostanalys ingår i programmet.


Nästa grupper kör igång 26 oktober. Du kan boka din plats redan nu här. Har du friskvårdsbidag tillgängligt från ditt jobb fixar vi kvitto till dig vid efterfrågan. Då vi är en liten lokal kan vi inte erbjuda provträning.

Grupp tider okt-dec:
Grupp 1: 11:00 
Grupp 2: 17:00 
Grupp 3: 18:00 

Grupp 4: 19:00 
Upplägg:
Välj 3 dagar och en tid som blir dina standard träningsdagar
Mån-, tis- ons-, tors- och fredagar. Fit grupp-pass med PT. Du väljer sedan vilka dagar som du kör hemuppgifterna på.
Fredagarna ligger tiderna tidigare dvs. 16:00 och 17:00.

Ord. pris 2995 inkl. moms.

Instruktionen görs mestadels på (sve)engelska men det går bra att prata svenska tillbaka och kostrådgivningen hålls på svenska. Har du några frågor eller vill anmäla dig, använd formuläret.
Notera att viktnedgång är individuellt, beroende på din utgångsvikt och hur du agerar på träningen, hemuppgifter och kostråd. Vi ser att de som följer rekommendationerna som ges ser en minsking av midjemått på 5-12cm med eller utan viktnedgång. Du förväntas inte ha några redskap hemma för hemträningsuppgifterna. 
I mån av plats går det att byta tid och dag om man skulle få förhinder. Fredagar försöker vi tidigarelägga kvällsgrupperna då många vill hem till sitt fredagsmys.
När man deltar i Fit får man tillgång till våra kostrådssidor

Deltagarens privata bild av resultat

Referenser

"Startade på DeRush i okt. 2019 när jag kom till en punkt då jag blivit en soffpotatis, kommit in i dåliga vanor och var jämnt trött. Jag vet att jag har för dålig självdisciplin för att gå och träna på egen hand, dessutom för dålig kunskap hur man gör på ett gym. 
Genast vid started ändrades mina vanor, för efter träning vill man inte äta snacks, utan hälsosamt. Vid tillfälle man kände sig trött och lätt kunnat skippa träning så visste jag att något väntar på mig. Bara att snöra på sig skorna och gå dit! När höstterminen var slut så bokade jag direkt vårterminen också, för jag kände mig inte helt redo att klara mig själv än. Summa sumarum: 
Mål 1: Gå ner i vikt
Jag lyckades gå ner 10kg dessa veckor med regelbunden träning och balanserad kost.
Mål 2: Bli piggare
Det blev och är jag definitivt!
Mål 3: Kunna träna på egen hand
Nu känner jag mig säker och vet båda hur man lägger upp kosten och hur man tränar för att få balans.", Deltagare fit okt-dec 2019 och jan-mar 2020.

”Hörde mycket gott om DeRush av en kollega. När det var dags för ny omgång hoppade jag på. Ett av de bästa besluten i mitt liv visade det sig! Tappat 9 kg och minskat 21 cm totalt över midja, byst och ända efter 8 v på Fit programmet. Med träning i kombination med bra diet känner jag mig mycket piggare och gladare. Mitt ryggont är borta och att ta sig ner på golvet för att leka med barnbarnen är numer en barnlek. Darrens sätt att pusha mig har fått mig att inse att jag kan klara mycket mer än jag tror! Nu är det härifrån och framåt som gäller och det känns helt underbart att ha fått tillbaka motivationen och min tro på mig själv! Tack Darren & Christine för det!! Jag kan verkligen rekommendera Fit programmet för de som precis som jag behöver en spark i rätt riktning och bra stöttning under resans gång!”, Camilla Lydemar. Deltagare i Fit april-juni, 2018.
"När jag kom till DeRush hade jag stannat av i min viktnedgång efter graviditet, hade ont i ryggen och trivdes inte alls i min kropp. Nu efter 8 veckors Fit-program har jag gått ner 7kg, minskat flera cm i omkrets, värk i rygg och nacke är borta och jag känner mig stark och så mycket piggare och gladare.
Darren är en fantastisk PT med mycket humor och får en att kämpa det där lilla extra. Det är ett perfekt program att gå när man behöver få in träning i sina rutiner. Jag kommer definitivt att fortsätta träna på DeRush!", Lina Larsdotter. Deltagare i Fit april-juni, 2018.